Вакуумні насоси для виробництва та пакування харчових продуктів

КОНТАКТИ
Київ, Україна
Tel, Telegram, Whats Up:
+380 964 242 953
E-mail:
info@vakuum-bohemia.com.ua
Вакуумні технології, що використовуються при виробництві харчових продуктів або вакуумній упаковці, застосовуються майже у кожному харчовому виробництві. Вакуум широко використовується у м'ясній промисловості, вакуумні насоси використовуються від забійних цехів до обробки м'яса і пакування в захисній атмосфері. Вони також використовуються для низькотемпературного випаровування, згущення та наповнення. Безмасляні компресори використовуються для подачі напоїв або як джерело для генераторів харчових газів.
Вакуумне пакування
Кисень, що міститься в повітрі, негативно впливає на якість і термін зберігання продуктів харчування. Його можна видалити, витягнувши повітря з упаковки або загорнувши продукти в захисну атмосферу. Для вакуумування продуктів харчування необхідно досягти відносно глибокого вакууму, тому найчастіше використовують масляні ротаційні вакуумні насоси. Деякі продукти також пакують у збагаченій киснем атмосфері.
Відсмоктування повітря
Деякі напівфабрикати харчових продуктів потрібно очистити від повітряних бульбашок і компактніше упакувати. Зменшення кількості повітря також запобігає окисленню харчового продукту під час його обробки. Вакуумні насоси використовуються на лініях наповнення, лініях подрібнення та інших процесах.
Вакуумні наповнювачі пляшок
При наповненні пива або газованих лимонадів до пляшок необхідно підтримувати кількість залишкового кисню на якомога нижчому рівні. Напій з домішкою CO2 одночасно піниться під час наповнення, що ускладнює його швидке наповнення. За допомогою вакуумного насоса з пляшки відсмоктується повітря. Цим методом можна досягти вищої швидкості наповнення.
Відсмоктування повітря
Деякі напівфабрикати харчових продуктів потрібно очистити від повітряних бульбашок і зробити компактнішими. Зменшення кількості повітря також запобігає окисленню харчового продукту під час його обробки. Вакуумні насоси використовуються на лініях наповнення та інших процесах.
Консервування та згущення продуктів у вакуумі
Мариновані овочі та фрукти, компоти та джеми консервують шляхом кип'ятіння. Вакуумування використовується для зниження температури кипіння, яка могла б зіпсувати продукти. Подібний процес використовується у випарних апаратах, в яких вода випаровується з продукту під вакуумом при підвищеній температурі для його згущення.
Цукрові заводи
Цукровий сироп, отриманий в результаті екстракції цукрової тростини, піддається кип'ятінню, коли він перетворюється на цукор. Для зниження температури кипіння і подальшої кристалізації весь процес відбувається під вакуумом. Для цього застосовуються високопродуктивні рідинно-кільцеві насоси. Вакуум використовується в безлічі інших операцій харчової промисловості. Будь ласка, звертайтеся до нас за відповідним вакуумним насосом для вашого підприємства.
Послуги VAKUUM BOHEMIA UA:
- Продаж вакуумних технологій.
- Оренда вакуумних насосів.
- Ремонт вакуумних насосів.
- Відремонтовані промислові вакуумні насоси.
- Гарантійне сервісне обслуговування вакуумної техніки.
- Післягарантійне сервісне обслуговування вакуумної техніки.
- Консультування у сфері вакуумних технологій.
- Проектування та постачання вакуумних систем під ключ.
- Навчання у сфері вакуумних систем
- Пусконалагоджувальні роботи вакуумних насосів та вакуумних технологій.
Вакуумні технології, що використовуються у харчовій промисловості:
- Центральні вакуумні системи.
- Масляні ротаційні вакуумні насоси.
- Рутс насоси.
- Водокільцеві вакуумні насоси.
- Роторно-пластинчаті безмасляні вакуумні насоси.
- Безмасляні міні-компресори PICO.
- Безмасляні поршневі компресори PUMA.